Olyan szerencsés vagyok, hogy nemrég kóstolót kaphattam Ágitól, a Muskátli Büfé blog szerzőjétől az ő saját készítésű bodzavirágzseléjéből. Isteni volt!! Egyébként is nagy bodzaimádók vagyunk, nyáron literszám készítem a bodzaszörpöt amiből sosincs elég nálunk.
Épp ezért is ízlett nagyon ez a könnyű, intenzív ízű zselé, ami szinte olvad a szájban és valóban a nyár ízére emlékeztet.... <3
A már jól bevált házi tejes kiflimet készítettem el mellé Graham lisztből és persze a tálalásnál nem hiányozhatott a vaj, ami nálam elmaradhatatlan ha gyümölcsízes - vagy mézes! - péksüteményről van szó.
Köszönjük Ági még egyszer!! :)
Szívesen elfogadnám reggelire, nagyon finom lehet. :)
VálaszTörlésNekem is van bodzavirág zselém, saját készítésű, nagyon finom:)
VálaszTörlésMilyen ötletes! Látod milyen hülye vagyok, mivel én is készítettem ilyen zselét, de eszembe sem jutott, hogy beletöltsem valamibe :( Nagyon guszta a látvány :)
VálaszTörlésHúha, azt hiszem, ezt imádnám! :)
VálaszTörlésMár a kifli nagyon inycsiklandozó.... szivesen megkóstolnám
VálaszTörlésFantasztikus reggeli vagy tízórai lenne! :)
VálaszTörlésÚ, de guszta! Befogadnál csak pár napra reggelire? :)
VálaszTörlésKedves egészségetekre! Nagyon örülök, hogy ízlik!!!!!!! puszi
VálaszTörlésA vajas kifli a rajta remegő zselével... ínycsiklandó!
VálaszTörlésMennyeiek a kiflik :) A bodzavirág zselé is nagyon finom lehet :)
VálaszTörlésGuszta mindkettő! Jó is lenne most:-)
VálaszTörlésDe jó, hogy ilyen sokatoknak tetszik ez az ötlet, idén biztosan készítek én is ilyen zselét! :)
TörlésNagyon szép kiflik, a bodzazselét nagyon szeretjük mi is ...
VálaszTörlés