Láttam már ilyen jellegű tortát sokat, eljött most az én verzióm ideje. A témában áttekintett torták mindegyike teljesen le volt burkolva marcipánnal vagy cukormasszával, én viszont a kilógó csoki részt mindenképpen csokoládéval akartam áthúzni.
A bevonat többi része a szokásos házi fondant-ból készült, a feliratokat a töltelékként használt csokikrémemmel készítettem. A szélén a hűtőszekrényben megdermedt betűket ehető aranyfestékkel kentem át.
Készítettem fázis fotókat is a csokikockák trükkjéhez: Nem faragással alakítottam ki a kockákat, hanem a betöltött tortára fondant-ból kiszúrt, lapos téglalapokat tettem és így húztam át csokival.
Talán élethűbb lett volna, ha a csomagolás alatti részt megemelem annyival, amilyen magasak a fondant kockák voltak. Na, majd legközelebb... :-D