Ezer éve nem jelentkeztem már, de őszintén szólva nem is sütöttem túl sok újdonságot.... Pedig hiányzik a kísérletezgetés és a fotózás is nagyon. De megpróbálok új egyensúlyt felállítani és jobban gondozni az én saját kis blogomat. :-)
Két éve töretlen népszerüségű még mindig nálunk a morzsasüti, mert egyszerű, bármilyen gyümölcsből elkészíthető, nagyon finom, és langymelegen egy gombóc fagyival igazi sikersztori!
Most azért kívánkozott fényképezőgép újra, mert egy - számomra - eddig ismeretlen formájú őszibarackból készítettem. Férjem egyik barátja hozott nekünk egy nagy tál pogácsabarackot. Ismeritek ezt a jópofa gyümölcsöt? Nagyon könnyű enni, zamatos és édes. :-) Muszáj volt megsütnöm és lefotóznom.... :-DD
A napokban gondoltam rád hogy hol, merre?:-)) Nagyon guszta ez a sütid és finom lehet!
VálaszTörlésIgen, észrevettem, hogy rég jártál errefelé :-) de örülök hogy újra hoztál egy finomságot :-)
VálaszTörlésIsmerem ezt a barackot, de csak látásból :-) és morzsasütit sem ettem még, úgyhogy most már ki kéne próbálni.
Megnéztem az erdei gyümölcsös receptedet, az is nagyon guszta, csak azt szeretném kérdezni, hogy a zabpehelyből darabos vagy liszt állagút használsz fel?
Darabosat használok mindig, lehetőleg apró szemű.
TörlésÖrülök, hogy hallok felőled! A süti pedig isteni lehet!
VálaszTörlésNagyon gusztusos a pitéd :) Üdv. újra " aktív " üzemmódban ;)
VálaszTörlésMi is nagyon szeretjük. Én zabliszttel készítem ezt a sütit is... A lapos barack, mert nálunk így hívjuk szintén egyik kedvenc. Kár, hogy itt kint eszetlenül drága
VálaszTörlésMár meg is sütöttem, és már meg is ettük :-) Nagyon fincsi lett, kszi szépen a receptet!
VálaszTörléshttps://katalin-konyha.blogspot.com/2018/07/morzsasuti.html
Nagy kedvencem a morzsasüti! Imádom! :) Ilyen barackot még nem ettem, finom lehet.
VálaszTörlésÖrülök, hogy előkerültél :) Lapos barack jöhet, szeretjük és a morzsasüti is nagyon guszta lett :) Puszik nektek :)
VálaszTörlésJó, hogy megjöttél. Nagyon jól néz ki a süti. Nálunk Noémi a morzsasüti-felelős.
VálaszTörlésGyakran sütök morzsasütit, mert hamar kész és finom! Én többféle gyümölccsel sütöttem már, többek között sárgabarackkal, de lapos barackkal nem, mert igen drága...:( Nagyon szeretjük a a laposbarackot, mert az mindig édes, de a piacon is, a multiknál is sok pénzt kérnek érte - az idei szűk esztendőben meg főleg. De más gyümölcsökkel, vagy befőttel is igen finom! Nálam is ötletelhetsz: https://tortafuggo.blogspot.com/search?q=morzsas%C3%BCti
VálaszTörlés