Már nagyon régóta váratott magára ez a sütemény a "majd elkészítem" fakkban, de kár volt vele ennyit várni... :-)
Ezerféle recept kering a neten, van sütés nélküli is, én Rozi verzióját választottam, amit köszönök szépen neki!
Egyetlen dolgon változtattam, mazsolát is tettem a főtt sárgakrémbe. Az ok pedig egyszerű, gyermekkorom klasszikus madárteje mazsolás, így nekem a szelet is az kellett, hogy legyen. Egyszerűen a forró krémbe kevertem egy kis adag mazsolát, ott szépen megpuhultak.
Jó nagy tálcányi sütemény, ami pillanatok alatt elfogyott és jött a kérés az ismétlésre.
A gyönyörű sárga szín a tanyasi tojásnak köszönhető, nem photoshop. :-D
Még egyszer itt a belinkelt recept.
Gyönyörűek lettek, most jöhetne belőlük egy-két szelet 😊. Tényleg csodás színe lett a krémnek!
VálaszTörlésMár látványra is nagyon szép, eltudom képzelni milyen nagyon finom. Én is megtudnák enni egy-két szeletet mint Kati, na de akkor mi maradna Nektek. :) Nálunk is mindig mazsolával készül a madártej. :)
VálaszTörlésEnnivalóak azok a sütikockák, rendesen elcsábultam! De hét végéig neki nem állok sütni! :D
VálaszTörlésÓ ezt én is mazsolával készíteném az biztos , nagyon guszta !
VálaszTörlésHű, ez nagyon ott van! :) Jó választás volt! :)
VálaszTörlésRégóta szemezek vele én is, meg kell egyszer sütnöm. Csodás lett a tied. :))
VálaszTörlés