Készült már nálam Rákóczi túrós, most Borbás Marcsi receptje mellett tettem le a voksot. Mindkét recept nagyon bejött nekünk. :-)
A most belinkelt receptet dupláztam, a nagy részét egy hatalmas sütőtepsiben szeletnek, a kisebb részét egy pitetálban pitének készítettem el. Mindkét változat jól sikerült. :-)
A szeleteket a férjem vitte egy vadász vacsorára, a pite nekünk készült. Nem is gondoltam, hogy ilyen sokan szeretik a Rákóczit, hárman is mondták a társaságból, hogy ez a kedvencük. Valaki egy egész sort evett meg egyszerre... :-D
Készítsétek el ti is és váljék egészségetekre! <3
Hú, jöhetnem mert nagyon szeretjük.
VálaszTörlésMind a két megformázásod szuper lett, és ízre is nagyon finom lehetett, nem is csoda a sikerének, vagyis a tiédnek 😋.
VálaszTörlésRemek ötlet pitetálba sütni! Nagyon szeretjük mi is, és milyen régen sütöttem.... A cukrom miatt megpróbálom egy kisebb formába cukormentesen megsütni, köszi az ötletet.
VálaszTörlésNagyon guszta és szerethető sütemény. Receptet olvasva még ilyet nem hallottam hogy a túróba zsömlét tenni?
VálaszTörlésIgen, az elvileg eredeti recept is így írja. Szép apróra vágtam, nem volt külön kiérezhető, de dúsította a tölteléket.
TörlésNem csodálom, hogy olyan gyorsan fogyott. A Rákóczi nagyon finom, és te biztos beletettél minden jót.
VálaszTörlésNagyon szeretem a Rákóczi túróst!! :) Csodásan néz ki!
VálaszTörlésNagyon tetszik a pitetálad is! :)