Még június végén írtam egy bejegyzést arról, hogy kipróbálom, milyen is a zölddiólikőr. Receptet kerestem, összeraktam, letakartam, várakoztam.
Utánaolvastam, hogy ezt az italt Karácsonyig érleni kell. Atya ég...ez komoly?? Aztán jött még egy sokkoló infó, miszerint Húsvétra még jobb lesz.... :-((
Közben az történt, hogy nagy családi körben színházba készültünk, összegyűlt nálunk mindenki. Szóba került a likőr és egyöntetűen megszavaztuk, hogy kóstoljuk meg!
A helyzet az, hogy lehet, hogy jobb lesz Karácsonyra, és még jobb Húsvétra, de már így is nagyon-nagyon finom!!
A színe gyönyörű, az aromája csodálatos...
Jövőre akkora adagot készítek, hogy legyen ami megéri a Karácsonyt...., na jó, a Húsvétot! ;-D
Jövőre akkora adagot készítek, hogy legyen ami megéri a Karácsonyt...., na jó, a Húsvétot! ;-D
Aki csak teheti, jövőre készítse el és tapasztalja meg! :-)
7 megjegyzés:
Olyan csodás környezetben ilyen finomságot kóstolni - mennyei!
Nagyon hangulatos képek! Az ízéről kicsit bővebben írhatnál, hogy milyen volt :)
Ági: ugye? :-)))
Tejszínhab: az íze amolyan unicum next-szerű aromájú, csak még fenségesebb... ;-))
Tényleg gyönyörű színe van. Nagyon szép helyen fotóztad..... Ha már most finom, tuti nem éri meg a karácsonyt, ha csak nem dugod el. :)
Biztos finom lett és a nagyon szép helyen sikerült megörökítened ezt a nyalánkságot! :)
Zsuzsa, meggyőztél:-) Jövőre tesztelem...
Luca: bizony már tutira nem éri meg.... ;-P
Csigabige: köszönöm! :)
Gerdi: csak biztatni tudlak, ezt ki kell próbálni. ;-)
Megjegyzés küldése