2015. november 4., szerda

R2D2, azaz "Artu" torta Veronikámnak :-)


Nem csak azon látszik az idő döbbenetes száguldása, hogy Veronikám már a 8. születésnapját ünnepelte októberben. A rohanó idő a lányom ízlésvilágán is nyomot hagyott, csak a fejemet kapkodom: az örök csajos Barbie-, póni-, pillangó- és HelloKitty-témák után hogyan is jutottunk a , így Csillagok Háborújához?? :-D


Persze tudom hogyan: keresztfiam Marci kedvenc témája ez most, így ösztönözte Veronikát arra, hogy megismerje ennek a filmsorozatnak a csodálatos világát. Így hát ott tartunk, hogy a kedves R2D2 figurát kellett megalkotnom tortaként, plusz majd lesz még egy ráadás is! ;-))Naná, hogy a decemberi mozi premierre is le vannak foglalva a jegyek.... :-)))

Maga a torta a kedvenc csokitortánkból állt ribizlis krémmel megvariálva + néhány kékre színezett piskótalappal bolondítva. A bevonat a szokásos házi fondant volt. Maga a forma nem volt bonyolult, az alkatrészek helyességéért viszont nem vállalok felelősséget... :-D A vonalak kissé szabálytalanok lettek, ezt a hajnali, kapkodva-titokba készítés rovására írom. De a siker nem ezen múlt.

A témában tehát hozok majd még egy tortát, addig is nézzétek meg az egykor készített Dart Veder torta fejemet, amire akkoriban nagyon büszke voltam. :-)

Drága Veronikám, a Jóisten éltessen nagyon sokáig!! És az erő legyen veled! ;-)


7 megjegyzés:

Katalin írta...

Isten éltesse Veronikát! Nagyon ötletes ez a torta, nagyon-nagyon ügyes vagy! Mint mindig :-)

Éva írta...

Isten éltesse nagyon sokáig Veronikát ! Gratulálok anyukájának igen ügyesen megoldotta a kérést !
Azért halkan megjegyzem remélem az unokáimnak nem lesznek ilyen óhajai mert annak a kivitelezése igen érdekes lenne:-))

Muskátli Büfé írta...

Boldog születésnapot kívánok az Ünnepeltnek! R2D2 nekem is a kedvencem volt Chuwi mellett :)

Millye írta...

Sok boldog születésnapot a kislányodnak :) Nagyon szuper tortát készítettél neki :)

Luca írta...

Isten éltesse kislányodat! Legyen vele az ERŐ ! :))
Szuper jó lett az R2D2

tejszínhab írta...

Így van, az erő legyen kislányoddal! Cuki ez az R2 torta, én bevallom töredelmesen idén jutottam el oda, h megnézzem az összes részt. Amúgy igen, van benne valami, amitől nő létemre bejön, de függőnek nem mondanám magam :D

teller-cake írta...

Köszönöm a nevében is a kedves szavakat! :-))