2015. június 9., kedd

Segítsüti 2015 tavasz, tortaátadás1


Immár harmadik alkalommal vettem részt a Segítsüti nagyszerű jótékonysági akciójában, amellyel most a Borsóház alapítványt támogattuk.
A licitnyertesem idén Ildikó lett, akivel 13000 Ft-tal támogattuk a fenti alapítványt. Vigaszágasom is lesz László személyében, akivel újabb 12000 Ft-tal gyarapítjuk így a Borsóház számára gyűjtött összeget.


Ildikóval Budaörsön találkoztam egy meleg, szombat délután. A gyors átadást követően (kicsit aggódtam a tortáért a meleg miatt) mentek is tovább a családjával egy születésnapi buliba. Kaptam tőle utólag egy kedves köszönő levelet is, amelyben két képet is küldött nekem a tortáról. Köszönet neki itt is mindenért! :-)

Az átadott torta kicsit másképp néz ki mint ami a felajánlásnál a képen szerepelt, mert Ildikó nem kérte a mákgolyókat a tetejére. Így darált mákkal panírozott, párolt körteszeletekkel és csokidíszekkel dekoráltam a tortát.

Most jöttem rá, hogy receptet még nem is hoztam a tortához... Na, majd a vigaszágas átadásnál pótolom a hiányt, ígérem.... :-))





4 megjegyzés:

Luca írta...

Szuper jól néz ki. Szivesen megkóstonám.

marisz57 írta...

Nagyon szép tortát készítettél, ami biztos nagyon finom is volt! Gratulálok, hogy már sokadszorra elvállaltad és teljesítetted ezt a nemes feladatot! :)

teller-cake írta...

Köszönöm Luca! :-)

teller-cake írta...

Aranyos vagy Marisz, jó érzés így segíteni. :-)