2017. augusztus 28., hétfő

Ördögös csokitorta


Igencsak el vagyok maradva a bejegyzésekkel, de azért igyekszem időnként jelentkezni...Köszönöm azoknak akik érdeklődtek a hogylétem felelől. :-) Igazából csak nem sok időm jut a sütésre, fotózgatásra mostanában, de azért nem szeretném leépíteni a recepttáramat. :-)
 
 
Ez a torta még farsangkor készült, a kisebbik lányom osztálya számára. Ördögnek öltöztek be az első osztály közös produkciója keretében - ez hát a téma apropója. A férjem az egyik szmk-s Petránál, így ajánlotta fel általam a gyerekeknek ezt a tortát.
 
Maga a torta a kedvenc csokitortám volt, a tetejére a 16 kis (osztálylétszám) és a 2 nagyobbacska angyalt (tanítónénik) marcipánból készítettem. Hogy teljes legyen a csoda, a belseje a csokikrém mellett színes piskótalapokat rejtett. :-)
 
Hoztam egy fotót is a lányokkról - egyéni jelmezben - és egy picit büszkélkedem: egyrészt magukkal a lánykáimmal, másrészt: magam készítettem a jelmezeteket: Veronika cukrász volt (:-DDD), Petra pedig az amerikai szabadság szobor(ebben anyu is segített) - és ezzel ő különdíjat is nyert. :-)
Nem túl jó kép, de íme néhány ördög - Petra elől, középső :-)

7 megjegyzés:

 1. Gratulálok a tortához és a két lánykádhoz is aranyosak!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon édesek a lányok! Gratulálok a tortához és a jelmezekhez is :)

  VálaszTörlés
 3. Aranyosak a lányok, nagyon jók a jelmezeik, no meg az ördögök is :-) A torta nagyon finom lehetett, szép színes, vidám :-)

  VálaszTörlés
 4. Szuper lett. Biztos nagyon finom is.

  VálaszTörlés
 5. Mekkorák lettek a lányok! Felfoghatatlan, itt nőttek fel a szemünk láttára. Remekül vizsgáztál jelmez készítésből-bevallom, nem bánom, hogy mi már kinőttünk ebből a korszakból :) A szivárványos torta nálam örök kedvenc, csak ne kéne ennyi edényt bepiszkolni hozzá ! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! Bizony, nőnek a csajok, lassan a fejünkre...... :-( :-D

   Törlés