2014. április 13., vasárnap

Mi kerüljön Húsvétkor az asztalra?

 

Egy kis összegzés segítségképpen az olvasóimnak és magamnak, hogy mivel is készülhetünk a jövő hétvégi szent ünnepre.

Már készítettem kétszer húsvéti ajánlót, azokat is belinkelem:





Az idei kiegészítéseim: 






14 megjegyzés:

  1. Az avokádókrém azt hiszem nálam is jelen lesz az idén :) Mennyi finomság :)

    VálaszTörlés
  2. Hülye vagyok, hogy éjszaka nézegetem ezeket a finomságokat, mert megéheztem :)

    VálaszTörlés
  3. Egyik finomabb mint a másik :) A krémpitéd valami mennyei hmmmmm :)

    VálaszTörlés
  4. Minél több ajánlót nézegetek annál több mindent jó lenne elkészíteni! A végén pedig szerintem maradnak a megszokott receptek, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül:)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik az ajánlatod, főleg a kirántott tojás és a krémpite mozgatta meg a fantáziámat. :)

    VálaszTörlés
  6. Aztaaa..., van választék, csak az a fránya idő....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kati: nálam is, és nem csak Húsvétkor! ;-)
      Janka: bizony-bizony, gasztroblogokat nézni éjjel nem éppen gyomorbarát foglalatosság. :-DDD
      Millye: mennyei bizony.... <3
      Tejszínhab: köszi! :)
      Éva: igen, de azért jó végiggondolni, hátha mégis belefér valami új. :)
      Katalin: köszönöm!
      Marisz: örök hála, hogy KIrántott tojást írtál!! Én is így hívom ugyanis, a férjem meg állandóan piszkál, hogy mi az, hogy kirántott? Honnan rántottam ki? Hát az olajból.... :-DD Igenis KIRÁNTOTT!
      Wanna: de álmodozni jó... :-)))

      Törlés
  7. Soha jobbkor ilyen ajánlatot:-) Érdekes módon nem a sütin akadt meg a szemem, hanem a rántott tojáson és sajton.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek Gerdi, lehet, hogy én is ahhoz nyúlnék először. :))

      Törlés
  8. Remélem azért az is ízlett, amit nálunk kaptál Mokka :)))!
    De ez se kutya...!
    Pusza

    VálaszTörlés