2018. április 5., csütörtök

Saint-Honoré torta újra


Többször készítettem már Saint-Honoré tortát a családnak, mindig nagy sikerrel. Most kaptam gyönyörű sárgájú házi tojást, így muszáj volt valami sárgakrémes dolgot készítenem. :-) Petukám pótszülinapi-köszöntésére így elkészült ez a torta még februárban, aki amúgy is nagyon szereti a francia krémest - így ezzel a tortával nem lőhettem mellé. :-))
Égetett fánkocskák doboscukorral, főtt sárga krém, tejszínkrém... ez a torta frissen a legjobb. Vágni ugyan macerás, de az ízharmónia mindenért kárpótol. :-)
Tegyetek vele egyszer ti is próbát!

6 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon csábító már a külleme is de ahogy olvastam a receptjét az íze is nagyon finom lehet!

tejszínhab írta...

Már rég el szeretném készíteni, de lusta vagyok :D Na meg az utóbbi hetekben időm sincs. De a tiéd nagyon szép lett!

Katalin írta...

De finom lehetett, gyönyörű a színe! Nemhiába, a házi tojásnak nincs párja :-)

teller-cake írta...

Köszönöm lányok, próbáljátok ki bátran! :-)

Ani írta...

Gyönyörűség, de hol van a recept?

teller-cake írta...

Be van linkelve az első sorban,