2014. augusztus 15., péntek

Zölddiólikőr augusztusban - azaz érdemes türelmetlennek lenni (?) :)


Még június végén írtam egy bejegyzést arról, hogy kipróbálom, milyen is a zölddiólikőr. Receptet kerestem, összeraktam, letakartam, várakoztam.

Utánaolvastam, hogy ezt az italt Karácsonyig érleni kell. Atya ég...ez komoly?? Aztán jött még egy sokkoló infó, miszerint Húsvétra még jobb lesz.... :-((

Közben az történt, hogy nagy családi körben színházba készültünk, összegyűlt nálunk mindenki. Szóba került a likőr és egyöntetűen megszavaztuk, hogy kóstoljuk meg!

A helyzet az, hogy lehet, hogy jobb lesz Karácsonyra, és még jobb Húsvétra, de már így is nagyon-nagyon finom!!

A színe gyönyörű, az aromája csodálatos...

Jövőre akkora adagot készítek, hogy legyen ami megéri a Karácsonyt...., na jó, a Húsvétot! ;-D

Aki csak teheti, jövőre készítse el és tapasztalja meg! :-)

7 megjegyzés:

  1. Olyan csodás környezetben ilyen finomságot kóstolni - mennyei!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon hangulatos képek! Az ízéről kicsit bővebben írhatnál, hogy milyen volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ági: ugye? :-)))
      Tejszínhab: az íze amolyan unicum next-szerű aromájú, csak még fenségesebb... ;-))

      Törlés
  3. Tényleg gyönyörű színe van. Nagyon szép helyen fotóztad..... Ha már most finom, tuti nem éri meg a karácsonyt, ha csak nem dugod el. :)

    VálaszTörlés
  4. Biztos finom lett és a nagyon szép helyen sikerült megörökítened ezt a nyalánkságot! :)

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa, meggyőztél:-) Jövőre tesztelem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Luca: bizony már tutira nem éri meg.... ;-P
      Csigabige: köszönöm! :)
      Gerdi: csak biztatni tudlak, ezt ki kell próbálni. ;-)

      Törlés