2014. február 17., hétfő

Bodzavirág zselés garhamkifli - egy falat nyár a télben :)

 

Olyan szerencsés vagyok, hogy nemrég kóstolót kaphattam Ágitól, a Muskátli Büfé blog szerzőjétől az ő saját készítésű bodzavirágzseléjéből. Isteni volt!! Egyébként is nagy bodzaimádók vagyunk, nyáron literszám készítem a bodzaszörpöt amiből sosincs elég nálunk.

Épp ezért is ízlett nagyon ez a könnyű, intenzív ízű zselé, ami szinte olvad a szájban és valóban a nyár ízére emlékeztet.... <3

A már jól bevált házi tejes kiflimet készítettem el mellé Graham lisztből és persze a tálalásnál nem hiányozhatott a vaj, ami nálam elmaradhatatlan ha gyümölcsízes - vagy mézes! - péksüteményről van szó.

Köszönjük Ági még egyszer!! :)


13 megjegyzés:

Okki írta...

Szívesen elfogadnám reggelire, nagyon finom lehet. :)

Kati írta...

Nekem is van bodzavirág zselém, saját készítésű, nagyon finom:)

Györgyi írta...

Milyen ötletes! Látod milyen hülye vagyok, mivel én is készítettem ilyen zselét, de eszembe sem jutott, hogy beletöltsem valamibe :( Nagyon guszta a látvány :)

Gabi írta...

Húha, azt hiszem, ezt imádnám! :)

Luca írta...

Már a kifli nagyon inycsiklandozó.... szivesen megkóstolnám

Csigabige írta...

Fantasztikus reggeli vagy tízórai lenne! :)

Dina írta...

Ú, de guszta! Befogadnál csak pár napra reggelire? :)

Muskátli Büfé írta...

Kedves egészségetekre! Nagyon örülök, hogy ízlik!!!!!!! puszi

Gerdi írta...

A vajas kifli a rajta remegő zselével... ínycsiklandó!

Millye írta...

Mennyeiek a kiflik :) A bodzavirág zselé is nagyon finom lehet :)

HajniZoli írta...

Guszta mindkettő! Jó is lenne most:-)

teller-cake írta...

De jó, hogy ilyen sokatoknak tetszik ez az ötlet, idén biztosan készítek én is ilyen zselét! :)

wanna írta...

Nagyon szép kiflik, a bodzazselét nagyon szeretjük mi is ...